Over Bosse Elektrotechniek B.V. Aalsmeer

Bosse Elektrotechniek B.V. is 17 jaar geleden opgericht door Robert Bosse. Door de ruime ervaring die hij in de jaren daarvoor had opgedaan, in combinatie met zijn opleidingen tot technicus in zowel elektrotechniek als beveiligingstechniek, wilde hij de uitdaging aangaan om zelfstandig een bedrijf op te bouwen dat vakbekwaamheid en betrouwbaarheid zou uitstralen.

Vanaf het begin kwamen er steeds meer opdrachten binnen, zodat Robert de klussen al snel niet meer alleen aan kon. Hierdoor heeft hij de eerste jaren een betrouwbaar netwerk van ZZP’ers opgebouwd zodat hij ook de grotere projecten kon realiseren, en ondertussen al zijn opdrachtgevers tevreden hield. Iets wat voor hem voor hem nog steeds hoog in het vaandel staat.

Doordat de orderportefeuille bleef groeien is het bedrijf niet stil blijven staan, en werken er bij Bosse Elektrotechniek B.V. inmiddels 8 elektromonteurs die alle disciplines beheersen. Hierdoor kunnen zowel kleine aanpassingen als grote projecten worden gerealiseerd.

12 Jaar geleden heeft Bosse Elektrotechniek B.V. het nieuwe magazijn aan de Witteweg in Aalsmeer betrokken. Doordat daar de voorraad op peil wordt gehouden kan er snel op de wensen van de opdrachtgevers worden ingesprongen.

Ook nu het bedrijf inmiddels groter is gegroeid staat de persoonlijke en professionele aanpak van 16 jaar geleden staat nog steeds centraal binnen het bedrijf.

Bosse Elektrotechniek B.V. is als erkend installatiebedrijf aangesloten bij Uneto-VNI en als erkend beveiligingsbedrijf aangesloten bij het VEB.